Scaldis Invest bespreekkamer v3
16-10-2023

Vacature private equity

Ben jij ambitieus, ondernemend en analytisch ingesteld? Ben jij momenteel actief in de consultancy, private equity of als financial controller? Ben jij geschikt om voor uiteenlopende projecten voor verschillende stakeholders te werken; directie van onze participaties, investeerders en banken? Word jij enthousiast om nieuwe participaties te sourcen en bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van onze huidige participaties?

Scaldis Invest is een jonge investeringsmaatschappij actief vanuit de oude binnenstad van Dordrecht. Scaldis participeert op basis van een deal-per-deal basis in toonaangevende (groei)bedrijven in het Nederlandse MKB, met de focus op productie en logistiek.

We zijn een actief betrokken participatiemaatschappij voor de lange termijn, wat maakt dat er na afronding van het dealproces sprake is van een intensieve samenwerking met het management van de portfolio-onderneming. De actieve betrokkenheid varieert van het opstellen van maandelijkse KPI- en financial management rapportages, tot het analyseren en beoordelen van uiteenlopende businesscases en overnamemogelijkheden.

Naast onze actieve betrokkenheid bij onze portfoliobedrijven, zijn we tevens voor enkele klanten (beperkt) actief met onze corporate finance dienstverlening op consultancy-basis.

Bekijk de vacature

Deel dit nieuwsbericht via:

Het laatste nieuws:

Froster gaat samenwerking aan met Scaldis Invest

Froster gaat de samenwerking aan met Scaldis Invest

Froster Frozen Food Logistics, een vooraanstaande speler in de diepvrieslogistiek en -distributie, vindt in Scaldis Invest een lange termijn partner om continuïteit te waarborgen en groeiambities te realiseren. Voor Scaldis Invest betekent de participatie in Froster dat  - sinds de oprichting van Scaldis Invest in 2022 - de derde participatie is gerealiseerd.

Scaldis Invest bespreekkamer v3

Vacature private equity

Ben jij ambitieus, ondernemend en analytisch ingesteld? Ben jij momenteel actief in de consultancy, private equity of als financial controller? Ben jij geschikt om voor uiteenlopende projecten voor verschillende stakeholders te werken; directie van onze participaties, investeerders en banken?

© 2023 Scaldis Invest. All Rights Reserved.