Pand scaldis invest dordrecht

Consultancy

Naast de focus van Scaldis Invest op de activiteiten met betrekking tot haar portfoliobedrijven, is Scaldis Invest tevens actief met corporate finance dienstverlening op consultancy-basis. Door de nauwe betrokkenheid van Scaldis Invest bij haar portfoliobedrijven en fusie- en overname ervaring, weet het team van huis uit welke bijdrage benodigd is. Deze dienstverlening kan onder meer bestaan uit:

Strategisch advies

Onder meer door het doorgronden en inzichtelijk maken van bijvoorbeeld processen, projecten en business units binnen de onderneming ontstaat sturingsinformatie, waardoor tijdig op ontwikkelingen binnen de onderneming of markt kan worden ingespeeld.

Transactiebegeleiding

De overdracht van een onderneming is een complex en tijdrovend proces die een goede begeleiding vereist om het optimale resultaat te behalen.

Bedrijfswaardering

Inzicht in de economische waarde van een onderneming is cruciaal in de voorbereiding op een overnameproces, of in het kader van bedrijfsopvolging, herstructurering en werknemersparticipaties.

Financieel due diligence

Het verzorgen van het financieel due diligence bij de aankoop van een onderneming met als doel om  risico’s te signaleren en te mitigeren, onder andere door middel van analyse van financiële- en operationele prestaties en posities.

Neem contact op met het team indien u nieuwsgierig bent wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons team komt graag met u in gesprek!

© 2024 Scaldis Invest. All Rights Reserved.