SCALDIS Nick van Bruggen
01-05-2023

Teamuitbreiding: Nick van Bruggen

Sinds begin mei 2023 versterkt Nick van Bruggen het team van Scaldis Invest in de rol als Investment Associate. Met onder meer zijn achtergrond als overnameadviseur is Nick een welkome toevoeging aan het team.

Gedurende zijn studie is Nick onder meer werkzaam geweest bij een Big Four-kantoor en heeft hij bij een multinational in Londen een aantal fusie- en overnameprocessen van dichtbij mogen meemaken. Vervolgens is hij aan de slag gegaan als fusie- en overnameadviseur bij Van Oers Corporate Finance.

In zijn rol als overnameadviseur is Nick de afgelopen jaren voornamelijk betrokken geweest bij de begeleiding van transacties in het MKB. Met zijn overstap hoopt Nick nog meer van toegevoegde waarde te kunnen zijn en met name voor de langere termijn voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Nick van Bruggen: “Wat me aantrok aan Scaldis Invest is de actieve betrokkenheid bij de participaties voor de lange termijn. Scaldis Invest focust zich op ondernemingen in de productie en logistiek, waarbij onder meer toegevoegde waarde wordt geleverd door optimalisatie van inzicht en de begeleiding van overnames (buy-and-build). Het leuke van Private Equity is dat je echt op de lange termijn betrokken bent bij participaties en dat je hierdoor bij kan dragen aan de groei van mooie MKB-bedrijven.”  

Deel dit nieuwsbericht via:

Het laatste nieuws:

Scaldis Invest bespreekkamer v3

Vacature private equity analist

Ben jij ambitieus, ondernemend en analytisch ingesteld? Word jij enthousiast om bij te dragen aan de verdere groei en ontwikkeling van onze huidige participaties en nieuwe participaties te sourcen?

Froster gaat samenwerking aan met Scaldis Invest

Froster gaat de samenwerking aan met Scaldis Invest

Froster Frozen Food Logistics, een vooraanstaande speler in de diepvrieslogistiek en -distributie, vindt in Scaldis Invest een lange termijn partner om continuïteit te waarborgen en groeiambities te realiseren. Voor Scaldis Invest betekent de participatie in Froster dat  - sinds de oprichting van Scaldis Invest in 2022 - de derde participatie is gerealiseerd.

© 2024 Scaldis Invest. All Rights Reserved.